اطلاعات مهم در نمایش لایو

اطلاعات مهم در پخش زنده

همچنین در این صفحه اطلاعات مهمی در دسترس است:

اطلاعات مهم در نمایش لایو

تایم و تاریخ

یکی از مهمترین اطلاعاتی که در حالت نمایش زنده مهم بوده و همیشه باید یه آن توجه کنیم، تایم و تاریخ است.

درست بودن تایم و تاریخ بسیار حائظ اهمیت است.

از آنجائیکه وظیفه اصلی ذخیره سازی تصاویر دوربین های مداربسته ثبت وقایع و زمان است،

اگر اسناد ذخیره شده در ساعت و تاریخ نا مناسبی ذخیره شده باشند،

آن اسناد سندیت خود را از دست خواهد داد.

اما ساعت و تاریخ بنا بر دلایلی ممکن است به هم بریزد که از مهمترین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • عدم دقیق بودن سیستم های الکترونیکی و سخت افزارهای مربوطه
  • جابجایی ساعت تابستانی که هر ۶ ماه یکبار اتفاق می افتد.
  • خرابی باتری بکاپ

بنابراین علاوه بر مشاهده تصاویر در زمان پخش زنده همواره باید نگاهی هم به ساعت و تاریخ داشته باشیم

در صورتی که ساعت و تاریخ درست نباشد باید بلافاصله آن را تنظیم کنید.

تنظیم ساعت و تاریخ

علامت ذخیره سازی

یک علامت بسیار مهمتر از تایم و تاریخ علامت رکورد یا ذخیره سازی است

این علامت در گوشه راست و بالای هر تصویر دوربین وجود داشته و با یک نگاه به تصاویر می توان آن را دید.

نبودن این علامت بر روی هر تصویر ، یعنی اینکه آن تصویر در حال ضبط شدن نمی باشد.

نبودن این علامت می تواند دلایل متعددی داشته باشد که به شرح زیر است:

  1. صدور دستور توقف ذخیره سازی از سوی کاربر
  2. صدور دستور توقف ذخیره سازی از سوی برنامه زمانی ذخیره سازی
  3. ذخیره سازی وابسته به حرکت فعال بوده و حرکتی جلوی دوربین نباشد.
  4. موجود نبودن شرط ذخیره سازی (ضبط با آلارم)
  5. از دسترس خارج شدن هارد (خرابی سیم های ارتباطی)
  6. خرابی هارد
  7. ضعیفی منبع تغذیه
  8. خرابی دستگاه DVR

آیکون اخطار

این آیکون نیز در نمایش زنده بسیار اهمیت دارد.

این آیکون در پایین و سمت چپ تصویر ظاهر می شود و یک کانال ارتباطی بین سیستم و کاربر می باشد.

این علامت نشاندهنده یک وضعیت ناخوشایند است که دستگاه آن را به کاربر نشان می دهد.

برای دانستن نوع اخطار ، کاربر باید این علامت را توسط موس کلیک کند.

با کلیک روی آیکون اخطار پنجره مربوط به اخطارها گشوده می شود.

با توجه در شکل فوق ، در این پنجره یک اخطار وجود داشته که مربوط به عدم ارتباط دستگاه با اینترنت یا شبکه است.

می توانید از همین پنجره ، اخطارهایی را که سیستم شما را از وجود آنها مطلع می کند، مدیریت کنید.

مدیریت اخطارها

در پایین این پنجره یک دکمه به نام Set وجود دارد. که با کلیک آن وارد پنجره مدیریت اخطارها می شوید.

بخش اول اخطارها

بخش دوم اخطارها

در بالای همه اخطارها گزینه ALL وجود دارد که فعال شدن آن تمام اخطارها را فعال می کند

و غیر فعال کردن ALL تمام اخطار ها را به یکباره غیرفعال می کند.

اما برای دانستن اینکه این اخطارها چه هستند و چه ارزشی دارند به بررسی آنها می پردازیم:

 

 

دیدگاه‌ها ۰

*
*

5 × یک =